50

Turista č. 5/2019

Časopis Turista č. 5/2019 je distribuován do široké prodejní sítě PNS a rozesílán svým předplatitelům od pátku 26. dubna.

Tématem tohoto čísla je Znojemsko a Podyjí. Na dvanácti stránkách jsou představena nejzajímavější místa znojemského okresu, k nimž patří například Gránické údolí ve Znojmě, vyhlídky v národním parku Podyjí a vyhlídkové věže ve Znojmě, v Jiřicích u Moravských Budějovic nebo bývalá strážní věž v Čížově.

K zajímavým tipům na výlet patří články o Perle Slezka – Hradci nad Moravicí, o Bráně Valašska – Vizovicích, nepřehlédnutelné je i pozvání do Hýskova, Nižboru a Zbečna – do kraje laskavého vypravěče Františka Nepila. Seriál o chatách Klubu českých turistů pokračuje představením chaty v Lenoře, seriál o poutních místech v Česku vás zavede do Klokot u Tábora. Partnerem časopisu a rubriky Vybavení pro turistiku je firma Hervis, jeden z našich největších prodejců sportovního a turistického vybavení. Pro soutěživé čtenáře dodala firma Hervis tři kvalitní ceny: batoh Kilimanjaro, spací pytel Salewa a teleskopické hole Kilimanjaro Hiker 3.

Mohlo by se Vám líbit